Goedemorgen! Langeraar, een waterrijk dorp

©Fotograaf: Dirk Koeleman

Dirk Koeleman uit Ter Aar is fotograaf en initiatiefnemer van de Facebookpagina ‘Foto’s Ter Aar, Langeraar, Papenveer, Korteraar‘. Hij trekt er vaak op uit om mooie vergezichten, authentieke gebouwen en waterpartijen vast te leggen.

Deze foto heeft hij gemaakt op het Landlustpad tussen Langeraar en Ter Aar. Het smalle pad dat zichtbaar is tussen de brede sloot en de Langeraarse Plassen is de Smidskade.

De riethalmen wuiven, in de sloot naast het Landlustpad speelt de wind met het water. Een mooie blauwe lucht, met hier en daar wat wolken, maakt het plaatje helemaal af.

GISTEREN:
Goedemorgen! Rust op de plas na Koningsdag


Jouw foto op De Nieuwkoper?
Ook jouw foto’s zijn welkom. Van de natuur met zijn mooie vergezichten, dieren of groen. Van spelende kinderen, wandelaars, fietsers, kerken, monumenten, alles is welkom. Slechts een paar voorwaarden; de foto moet gemaakt zijn in gemeente Nieuwkoop én hij moet liggend zijn (meer breed dan hoog).

Stuur jouw foto naar redactie@nieuwkoper.nl. Daarbij ontvangen wij ook graag een stukje achtergrond of een overdenking. En natuurlijk de locatie.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


2 reacties op “Goedemorgen! Langeraar, een waterrijk dorp”

  1. Tik eens in Google:
    Ter Aar genealogie

    Nu krijgt men een (bijna) compleet genealogisch overzicht van 1600 – 1950 van de woonplaats Ter Aar.

Comments are closed.