Beginnen met hardlopen onder professionele begeleiding? Het is binnenkort mogelijk: Gezondheidscentrum De Aar organiseert voor de 23ste keer op een rij een hardlooptraining voor beginners. Volgens het gezondheidscentrum zelf de ideale manier om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan.

Naast het ontdekken van het hardlopen, wordt er tegelijkertijd aan de techniek en de conditie gewerkt. Daarnaast bestaat er voor deelnemers de mogelijkheid om na afloop door te stromen naar de vaste hardloopgroep van Gezondheidscentrum De Aar. “Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten”, aldus het gezondheidscentrum in Ter Aar.

Lees ook: OKK viert 95-jarig bestaan met groot feest voor alle leden

De hardlooptraining vindt op donderdag 12 maart plaats van 20.45 tot 21.45 uur. In een periode van 3 maanden wordt er in groepsverband getraind, waarbij de begeleiding in handen is van Cora Broer. Het uiteindelijke doel van de hardlooptraining voor beginners? Het volbrengen van een duurloop binnen een tijd van de rond 30 minuten. 

Meer informatie ontvangen over deze training? Neem dan contact op met Bakker & De Vos via telefoonnummer 0172-575261 of via info@bakkerendevos.nl.