Gebiedscoöperatie Nieuwkoop organiseert voorlichtingsavond over postcoderoos

postcoderoos voorlichtingsavond

De Gebiedscoöperatie Nieuwkoop organiseert op maandagavond 25 november een speciale voorlichtingsavond over de postcoderoos. Deze avond is bedoeld voor mensen die duurzame energie op willen wekken via zonnepanelen, maar hier geen geschikt dak voor hebben. Tijdens de voorlichtingsavond maakt men kennis met de mogelijkheden om alsnog mee te kunnen werken aan de energietransitie.

Wil je graag energie opwekken via zonnepanelen, maar is het dak van je woning niet geschikt? Dat hoeft geen reden te zijn om zonnepanelen links te laten liggen: dankzij de postcoderoos kun je ook zonnepanelen laten plaatsen op gebouwen in de buurt. Degenen die hier meer over willen weten kunnen aansluiten tijdens deze voorlichtingsavond. Bezoekers worden niet alleen voorgelicht over de mogelijkheden, maar krijgen ook meer informatie over zaken als het krijgen van een aantrekkelijk rendement en hoe de verrekening van de energiebelasting loopt.

Lees ook: Tweede ‘Postcoderoos’ van start: zonnepanelen op dak van Omefa in Nieuwkoop

De voorlichtingsavond vindt plaats op 25 november vanaf 19.30 uur in De Kapberg aan de Noordenseweg 23 in Nieuwkoop, op het terrein waar ook VVV Nieuwkoop gelegen is. Aanmelden voor de avond kan via info@gcnieuwkoop.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?