Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie: maak kans op € 150,-

fotowedstrijd oude hollandse waterlinie

Beeld: © Oude Hollandse Waterlinie (OHWL.nl)

Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Het thema van dit jaar is ‘iconen van de Oude Hollandse Waterlinie. Degene met de mooiste foto van bijvoorbeeld een fort of een schans ontvangt een geldbedrag van € 150,-. De foto’s kunnen tot 30 september opgestuurd worden.

“Het thema is dit jaar: ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’, waarmee wij de aandacht willen vestigen op gebouwen en monumenten binnen de Oude Hollandse Waterlinie”, legt de stichting uit aan De Nieuwkoper. De gefotografeerde objecten moeten volgens de stichting een iconische uitstraling hebben. “Bijvoorbeeld het Muiderslot, Fort Wierickerschans of de Koeneschans”, meldt stichting Oude Hollandse Waterlinie.

ZIE OOK

Expositie bij De Zevensprong uitgebreid met bijdrage van de Oude Hollandse Waterlinie

Meedoen en een foto opsturen? Hou er dan rekening mee dat deze niet ouder mogen zijn dan twee jaar en minimaal 1.5 MB groot mogen zijn. De foto’s kunnen tot 30 september opgestuurd worden naar contact@ohwl.nl. Een onafhankelijke jury beoordeeld de foto’s, waarna zij uiterlijk op 15 oktober 2020 met de uitslag komen. 

We winnaar gaat naar huis met een geldbedrag van € 150, de nummer twee krijgt € 100 en de derde plek krijgt € 50.

ZIE OOK

‘Prins Willen III’ in Nieuwkoop tijdens Waterlinie Festival


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?