De versierde fietsenoptocht in 2019. ©Facebook Koningsdag Zevenhoven

Koningsdag Zevenhoven wordt dit jaar weer een feest. Oranjecomité Zevenhoven heeft een feestelijk programma opgesteld op en rond de Albrechtshof en H. Albrechtstraat.

Koningsdag begint om 10:00 uur met een versierde fietsenoptocht met Bumba en Bumbalu. De prijsuitreiking van de optocht is van 11:00 tot 12:00 uur. De winnaars mogen pannenkoeken gaan eten bij De Strooppot. Tijdens de uitreiking is ook de feestelijke opening van Koningsdag door de burgemeester, gevolgd door muziek van dweilorkest ‘Met de kraan open’ en een optreden van ‘Creative Dance Creations’.

Tussen 11:00 en 13:00 uur is er een spellencircuit met een vrijmarkt, cupcake versieren, schminken, ponyrijden, oud-Hollandse spellen en een bezoek van de ballonnenclown.

Tussen 11:00 en 15:00 uur is het mogelijk een spectaculaire ‘rit’ te maken met de VR simulator 9D. Ook is er een megastormbaan van 21 meter lang. Op deze stormbaan kun je meedoen aan een wedstrijd tussen 13:00 en 14:00 uur.

Vanaf 15:00 uur is er ei-tem, eieren gooien en de trekking van de Koningsdagloterij. En er klinkt livemuziek bij Het 7e Genot van ‘Feelings’.

Hele dag

Springkussens, een peuterhoek en een playzone zijn de hele dag te bezoeken. Ook staat er bij ‘t Trefpunt en eetgelegenheid Patrok op het plein de hele dag een poffertjeskraam.

Bron: Facebook Koningsdag Zevenhoven