Eten bestellen in Nieuwkoop tijdens coronaperiode: dit is mogelijk

eten online bestellen corona nieuwkoop

Landelijk starten honderden restaurants plots met het bezorgen van maaltijden. Hoewel restaurants en café’s hun deuren moeten sluiten, vanwege de maatregelen van het kabinet, bieden ze nu alsnog de mogelijkheid om te kunnen genieten van een lekkere maaltijd in deze bijzondere periode. Ook in Nieuwkoop is eten bestellen nu meer mogelijk dan ooit: zo liet cafetaria De Platvis weten te starten met bezorging en verlegt De Mandarin haar grenzen en bezorgt het restaurant nu ook in Zevenhoven. De Nieuwkoper zet op een rij waar je op dit moment allemaal je eten kunt bestellen in Nieuwkoop tijdens deze coronaperiode.

UPDATE: We hebben een compleet overzicht gemaakt voor Afhalen en Bezorgen in Nieuwkoop tijdens corona.

Specialiteiten Restaurant Mandarin

Hoewel het restaurant gesloten is, bezorgt de Mandarin nog wel gewoon haar gerechten. Sterker nog: in tegenstelling tot voorheen bezorgt het specialiteiten restaurant nu ook in Zevenhoven. Om de ons en de medewerkers te beschermen heeft de Mandarin wel extra maatregelen genomen: zo worden er handschoentjes gedragen, wordt er desinfecterende handgel gebruikt en wordt er minimaal anderhalve meter afstand gehouden. Het restaurant vraagt om afstand te houden als de bestelling afgeleverd wordt.

Caféteria De Platvis

Uniek: cafétaria De Platvis die bezorgt. Begin deze week kondigde de Nieuwkoopse snackbar de nieuwe bezorgmogelijkheid aan, met veel positieve reacties op social media als gevolg. Via een speciale website kunnen er bestellingen doorgegeven worden. De Platvis bezorgt van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag kan er bezorgd worden van 12.00 tot 14.00 uur.

Restaurant LKKR Eten & Drinken

Culinair genieten, gewoon thuis op de bank? Met het nieuwe concept van restaurant LKKR ‘LKKR @ Home’ is het mogelijk. Het Nieuwkoopse restaurant op het Reghthuysplein biedt vanaf deze week de mogelijkheid om online eten te kunnen bestellen via een speciale website. Hiervoor is een speciale kaart geïntroduceerd. 

Oliva Nieuwkoop

Ook kunnen we gewoon nog een heerlijke kapsalon of een pizza bestellen bij Oliva Nieuwkoop. Wel neemt Oliva enkele extra maatregelen bij het bezorgen van maaltijden: zo dient men te betalen via pin, om daarmee handcontact te minimaliseren.

Thuis Nieuwkoop

Ook Thuis Nieuwkoop biedt de mogelijkheid om maaltijden online te kunnen bestellen. Het restaurant op het Gruttopein liet eerder weten dat het alleen nog mogelijk is om maaltijden op te halen of te laten bezorgen tot en met 6 april. “Vanavond lekker eten? Bestel en laat je bestelling bezorgen. Wil je liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook”, aldus het restaurant op social media.

Dit bericht bevat geen advertenties en is een initiatief van onze redactie. Mist er een interessante mogelijkheid in bovenstaand overzicht? Tip de redactie.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?