Beeld: © Dorpsboerderij Nieuwkoop

Gek op dieren en het verzorgen ervan? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Dorpsboerderij Nieuwkoop wil de boerderij vaker voor publiek toegankelijk maken en zijn daarom op zoek naar een betrouwbare en gezellige vrijwilliger. Het takenpakket bestaat onder andere uit het voeren en verzorgen van de dieren.

De taken zijn als volgt: voeren van de dieren, verzorgen van de dieren, het observeren van het gedrag van de dieren in verband met gezondheid, ziektes en afwijkingen en het schoonmaken van verblijven en weiden. Ook verwacht de dorpsboerderij actief contact en het geven van informatie aan bezoekers.

De vrijwilliger is 18 jaar of ouder en heeft een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hij of zij heeft affiniteit met dieren en is een ster in nauwkeurig en zelfstandig aan het werk gaan.

ZIE OOK

Derde hertje geboren bij Dorpsboerderij Nieuwkoop

Het gaat om hulp op verschillende ochtenden en middagen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Benieuwd naar de precieze tijdvakken en wil je meer informatie ontvangen over deze unieke vacature? Dan kan er contact opgenomen worden met Dorpsboerderij Nieuwkoop via info@dorpsboerderijnieuwkoop.nl.

ZIE OOK

Twee hertjes geboren bij Dorpsboerderij Nieuwkoop, een derde op komst