Dorpsboederij Nieuwkoop krijgt nieuw speeltoestel

dorpsboerderij nieuwkoop

Dorpsboerderij Nieuwkoop, voorheen Kinderboerderij Het Hertenkamp, heeft van de gemeente Nieuwkoop een nieuw speeltoestel gekregen. De Nieuwkoopse boerderij op het Kennedyplein is achter de schermen hard aan het werk om er een gezellige plek van te maken middenin Nieuwkoop. Hiervoor wordt onder andere een ontvangstruimte gerealiseerd op het terrein.

Sinds deze week staat er een nieuw speeltoestel op het terrein van Dorpsboerderij Nieuwkoop. Het speeltoestel, met onder andere een glijbaan en een klimrek, is gegeven door gemeente Nieuwkoop. 

Lees ook: Zomerbraderie ’t Hart van Nieuwkoop

Dorpsboerderij Nieuwkoop is de nieuwe naam voor Kinderboerderij het Hertenkamp. “Wij zijn namelijk van mening dat niet alleen kinderen zich kunnen vermaken op een boerderij“, aldus een bestuurslid. Achter de schermen werkt Dorpsboerderij Nieuwkoop hard verder om de boerderij een gezellige -centrale- plek in Nieuwkoop te laten worden.

Hiervoor is de boerderij inmiddels met de gemeente Nieuwkoop overeengekomen om een ‘ontvangstruimte’ te realiseren op het terrein. De administratieve zaken zijn hiervoor al in volle gang. Het bestuur hoopt dat de betonvloer voor de bouwvak-vakantie nog gestort gaat worden. Het gebouw zelf wordt in samenwerking met Rotary Nieuwkoop en vrijwilligers gebouwd.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?