Doneeractie voor HSCT voor MS bij Jumbo Nieuwkoop in september

doneeractie hcts voor ms jumbo nieuwkoop

Foto: © Stichting HSCT voor MS

Al een aantal maanden is stichting HSCT voor MS bezig om een bedrag van € 75.000 euro bij elkaar te krijgen om Dennis Verlaan (33) voor een behandeling naar Mexico te kunnen sturen. Ook Jumbo Nieuwkoop draagt in de maand september een steentje bij: klanten kunnen hun statiegeldbonnen doneren in de supermarkt. De opbrengst van de hele maand september komt ten gunste van Dennis.

De hele maand september kunnen klanten van de supermarkt in Nieuwkoop hun statiegeldbonnen doneren aan de stichting HSCT voor MS om daarmee Dennis Verlaan te helpen. In de winkel is naast de flessenautomaat een speciale bus geplaatst om de statiegeldbonnen in te deponeren.

Lees ook: Mooi: Jumbo Nieuwkoop haalt € 346,45 op voor Samen Varen

Dennis Verlaan lijdt aan Multiple Sclerose (MS), een neurodegeneratieve ziekte. De behandeling van de ziekte – HSTC genaamd ,een stamcelbehandeling die de ziekteprogressie bij 80% van de patiënten stopt – wordt niet vergoed door het Nederlandse zorgstelsel. Hierdoor is Dennis Verlaan genoodzaakt om de behandeling zelf te bekostigen en uit te wijken naar het buitenland, Mexico. Door het opzetten van de stichting HSTC voor MS wordt er geld ingezameld voor Dennis Verlaan, maar ook voor andere MS patiënten.

Naast het inleveren van statiegeldbonnen bij Jumbo Nieuwkoop in september, kan er ook gedoneerd worden via NL98BUNQ2035322626 t.n.v. Stichting HSCT voor MS. Ook via betaalapp Tikkie kan men donerenn via https://tikkie.me/pay/8aeblm2k92ch55550bvr (deze link is geldig t/m 16 september)


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?