Heb jij een winkel, kapperszaak, salon of restaurant in gemeente Nieuwkoop, ben jij gesloten omdat je, zoals de overheid dit noemt, niet-essentieel bent en kun je dus wel een handje hulp gebruiken deze lockdown? Maak dan gebruik van de Lockdownetalage op het De Nieuwkoper Prikbord.

Normaal is ons Prikbord alleen voor particulieren gratis. Maar zolang de lockdown aanhoudt, mogen niet-essentiële winkeliers hem ook gebruiken. Elke week dat de strenge lockdown nog aanhoudt, mag je een artikel of dienst via ons Prikbord aanbieden. Door jouw webshopadres of website erbij te zetten, kunnen Nieuwkoper-bezoekers direct naar jouw webshop/-site doorklikken om hun bestelling te plaatsen. Of vermeld een mailadres of telefoonnummer als je geen webshop hebt.

Hoe werkt het?

Meld jouw artikel – een shampoo, een broodje to go, een afhaalmenu, een zeepje of een tegoedbon/cadeaubon die de mensen kunnen gaan gebruiken zodra je weer open mag, kan natuurlijk ook – aan via het De Nieuwkoper Prikbord. Je product of dienst mag maximaal €50 kosten. Wij hebben alvast een Lockdownartikel op het Prikbord gezet. Deze is te vinden in de Lockdown Etalage.

Direct jouw prikker (lockdownartikel) plaatsen, klik op deze link. De prijs noemen is verplicht. Vanzelfsprekend moet het product of de dienst op dit moment coronaproof te koop/af te nemen zijn. Een foto erbij aanleveren, raden wij ten zeerste aan.

Bij voldoende aanbod plaatsen wij elke dag één Lockdownartikel op onze Facebookpagina.