‘De Nieuwkoper Bedrijvengids’: de meest uitgebreide gids van gemeente Nieuwkoop

Wekenlang zijn wij bezig geweest met het maken van een zo compleet mogelijke Bedrijvengids. De gids, met bedrijven uit de hele gemeente Nieuwkoop, is klaar en door iedereen te bezoeken en te bekijken. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen, laat ons dit dan weten.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk bedrijven binnen de gemeentegrenzen van Nieuwkoop op te sporen. De zeshonderd zijn wij hierbij gepasseerd. Al deze bedrijven hebben wij onderverdeeld naar overzichtelijke categorieën. Zo kun jij snel (en dichtbij huis) een huisarts vinden, een cafetaria, een beautysalon, een sportschool en nog heel veel meer. Google vervolgens de gevonden naam en de plaats en je vindt wat jij zoekt.

Bedrijfspagina’s

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren een eigen (gratis) bedrijfspagina op De Nieuwkoper gehad. Vanaf 1 augustus vragen wij voor deze bedrijfspagina 50 euro (excl BTW) per jaar. Bedrijven die deze pagina nog niet hebben, kunnen deze voor datzelfde bedrag huren.

Op deze bedrijfspagina staan/komen de – door jou aangeleverde – bedrijfsgegevens, de openingstijden, een beschrijving van je bedrijf, een rechtstreekse link naar jouw website, eventueel aangevuld met foto’s en/of video.

Jouw grote voordeel is dat met deze deal, het logo van jóuw bedrijf bovenaan de pagina van jouw bedrijfscategorie komt te staan. Ook krijgt jouw naam in de lijst een link naar jouw bedrijfspagina (voorbeeld). Je valt dus goed op. En dat voor maar 50 euro per jaar.

Interesse?

Wil je jouw bedrijfspagina graag verlengen of wil je een eigen bedrijfspagina huren voor een jaar, mail dan naar redactie@nieuwkoper.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?