Computerclub Het Groene Hart heeft zaterdag 19 februari haar maandelijkse computerbijeenkomst. De bijeenkomst is open voor iedereen met vragen.

De bijeenkomst is in De Mettenburcht aan de W.P. Speelmanweg 22a in Nieuwveen en is van 10:00 tot 15:00 uur.

Heb je problemen met je computer/laptop of kom je er niet uit in een bepaald softwareprogramma, kom dan naar de gezellige bijeenkomst van Het Groene Hart. Ook adviseren de leden over de aanschaf van een nieuwe computer/laptop. En ook voor problemen met je smartphone of tablet kun je terecht.

Demonstraties

Diverse leden laten iets zien, zoals in de programma’s Word, Excel, foto bewerken met photoshop en andere fotobewerkingsprogramma’s. Er wordt ook gereden met de Trainsimulator, je bent dan de machinist van de trein en je rijdt volgens een bepaald schema de route. Gevlogen kan worden met de Flightsimulator. Het bekijken van de genoemde programma’s hangt wel af van de aanwezigheid van bepaalde leden.

Een kijkje nemen kost niets, heb je echt problemen met je apparatuur, dan word je een lidmaatschap aangeboden voor 20 euro per jaar.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).