Café The Happy Duck 2.0 viert vierjarig bestaan met Rubberen Henkie

rubberen robbie cafe the happy duck

Zaterdag 25 april bestaat Café The Happy Duck 2.0 precies vier jaar. Speciaal voor deze gelegenheid nodigt het Nieuwkoopse café aan het Reghthuysplein de coverband Rubberen Henkie uit, die de hits van Rubberen Robbie covert. Het wordt volgens The Happy Duck 2.0 de meest foute party van het jaar.

De Ambulance, De Nederlandse Sterre die strale overal en Een beetje verziekt: dit zijn enkele hits van Rubberen Robbie. Op zaterdag 25 april komt de coverband Rubberen Henkie naar Café The Happy Duck, die deze bekende hits zal coveren voor aanwezigen. Voor het feest geldt een minimale leeftijdsgrens van 18 jaar, de entree is gratis.

Lees ook: Café ’t Woutje organiseert Après Ski weekend met winterse barbecue

Komende periode zal het Nieuwkoopse café vanwege haar vierjarige jubileum nog meer speciale evenementen organiseren. Op Facebook verontschuldigt het café zich alvast voor de hoeveelheid events die gedeeld gaan worden op social media: Bij deze alvast onze excuus voor alle evenementen die aangemaakt worden de komende tijd. Het wordt in 2020 gewoon één groot feestjaar in de Duck”, aldus The Happy Duck 2.0 op Facebook.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?