©Facebook Robbert-Jan van Duijn

Niet alleen op ons bericht over het optreden van de ME in Nieuwveen tijdens de jaarwisseling zijn diverse reacties binnengekomen. Op de Facebookpost van burgemeester Robbert-Jan van Duijn zelf waren dit er nog veel meer. Daarom verzorgt de burgemeester morgenmiddag een samenkomst.

LEES OOK:
ME treedt op in Nieuwveen “na belagen politie”

De burgemeester schrijft op Facebook: “De gebeurtenissen van afgelopen jaarwisseling in Nieuwveen houden de gemoederen flink bezig. Die van mij ook. Ik heb veel reacties gehad op mijn bericht van gister en het is duidijk dat er veel vragen leven en er behoefte is aan gesprek. Facebook is wat mij betreft niet het geschikte medium om hier met elkaar het gesprek over aan te gaan. Daarom heb ik de politie gevraagd om morgenmiddag in Nieuwveen op de Hoek – het plein bij supermarkt COOP – aanwezig te zijn om het gesprek aan te gaan met iedereen die daar behoefte aan heeft. Ik zal hier zelf ook bij aanwezig zijn.”

Hij sluit zijn post af met: “Dus loop je met boosheid, ongerustheid of vragen? Kom morgen vanaf 14:30 langs om het gesprek aan te gaan.”