Burgemeester en wethouder onthullen logo IKC Zevenhoven

ikc zevenhoven logo

Beeld: Burgemeester Robbert-Jan van Duijn (r.) en wethouder Bernadette Wolters onthullen het nieuwe logo. © Gemeente Nieuwkoop

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn heeft samen met wethouder Bernadette Wolters het logo van het nieuwe IKC in Zevenhoven onthuld. Het opvallende logo bestaat uit gekleurde letterblokken, waarbij Zevenhoven met een cijfer geschreven is. Ook de beschilderde kalkzandsteen muur werd onthuld door de twee. 

Volgens de gemeente Nieuwkoop gaat de bouw van het integraal kindcentrum in Zevenhoven als ‘een raket’. Reden genoeg om de kinderen van basisschool De Diamant – een van de partners van het IKC – te trakteren op het gelijknamige ijsje.

ZIE OOK

Naam nieuwe Integraal Kindcentrum Ter Aar bekend: ‘IKC De Vaart’

IKC Zevenhoven
Het nieuwe Integraagl Kindcentrum komt in Zevenhoven-Noordeinde. Een IKC is een samenwerkingsvorm waar onderwijs, kinderopvang en peuteropvang als een logisch geheel zijn samengebracht. De partners van IKC Zevenhoven zijn Stichting Kinderopvang Liemeer, Kinderopvang De Ark, Stichting Peuterspeelzalen Nieuwkoop en basisschool De Diamant.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?