Burgemeester van Nieuwkoop geeft presentatie bij museum Kom d’r In

kom d'r in burgemeester

Foto: Een ‘vol’ Kom d’r In. © R. Tigchelaar

Donderdag 5 september heeft  Frans Buijserd, burgemeester van Nieuwkoop, een presentatie gegeven bij museum Kom d’r In. Er werd teruggeblikt op het ontstaan van de gemeente Nieuwkoop. Het museum zat vol: men genoot van een interessante presentatie, een taartje en een bakje koffie.

Museum Kom d’r in aan het Zuideinde 107 nodigt elke maand een bijzondere spreker uit. Donderdag 5 september was het de beurt aan Frans Buijserd, burgemeester van de gemeente Nieuwkoop. Buijserd vertelde over het ontstaan van de gemeente Nieuwkoop en ging dieper in op de huidige situatie.

Lees ook: Profielschets nieuwe burgemeester Nieuwkoop overhandigd

De maandelijkse bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop. Ook voor degenen die moeilijk de deur uitkomen biedt de organisatie een oplossing: er wordt vervoer geregeld. Hiervoor kan gemaild worden naar vervoer@musuemkomdrin.nl of kan er gebeld worden naar Frits Horstmeier via 06-20469461.

De eerst volgende bijeenkomst is op 5 oktober. Notaris John Kroes doet een woordje over de geschiedenis van het kantoor Kroes en Partners, wat begon in 1690.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?