Brandweer rukt op kerstavond uit voor voertuig te water, bestuurder thuis aangetroffen

brandweer gemeente nieuwkoop

Op kerstavond werd Brandweer Gemeente Nieuwkoop gealarmeerd voor een auto te water. Er lag een auto op de kop in de sloot ter hoogte van de Stationsweg in Zevenhoven. Er werd geconstateerd dat er geen slachtoffers in of om het voertuig zaten; later zou de brandweer van de politie horen dat de bestuurder thuis was aangetroffen.

“Op kerstavond zijn de vrijwilligers van de kazernes Nieuwkoop en Ter Aar weg geroepen van hun familie voor een auto te water. Tijdens het aanrijden werd meegegeven dat de auto op zijn kop in een sloot lag en dat er mogelijk nog personen in de auto zouden zitten”, meldt de brandweer.

Het zou blijken dat er geen slachtoffers in of om het voertuig zouden zijn: “Bij aankomst zijn de duikers van Ter Aar het water in gegaan en constateerde dat er geen slachtoffers in of om het voertuig zat. Met de HV van Hoofddorp is de auto omgetrokken en is er gekeken of er slachtoffers onder her voertuig lagen. Ook hier werden geen slachtoffers gevonden”, deelt de brandweer mede.

ZIE OOK

Brandweer haalt ‘verwarde jonge vrouw met hond’ uit de Ringsloot in Nieuwveen

De brandweer kreeg ietsjes later het bericht van de politie dat de bestuurder thuis was aangetroffen. De politie heeft het incident uiteindelijk overgenomen, waarna de vrijwilligers van de brandweer op kerstavond weer naar huis konden.

ZIE OOK

Brandweer boent Paradijsweg in Ter Aar schoon


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?