Een werk van de Nieuwkoopse schilder Jan Eis. ©Aangeleverd

De ‘Actie GSM’ (Geef Steun aan Malawi) veilt artikelen en spullen via Marktplaats. Maar een schilderij van de Nieuwkoopse schilder Jan Eis wil de organisatie op een andere manier verkopen, omdat dit vooral Nieuwkopers zal aanspreken.

Het schilderij is van de Nieuwkoopse schilder Jan Eis en is omstreeks 1970 gemaakt. Het schilderij is 45 x 75 cm. De actiegroep GSM mag het verkopen voor Malawi. Omdat de organisatie denkt dat de meeste belangstelling uit Nieuwkoop komt, doen zij het met biedingen via de mail of de telefoon. Iedereen die met de aanschaf van dit kunstwerk de actie Malawi wil steunen, kan een bod doen.

Een bod uitbrengen kan door een e-mail te sturen of te bellen naar Ruud Snoeker. Het schilderij wordt verkocht aan de hoogste bieder. Er ligt al een bod van €100.

De ‘Actie GSM’ is ook te steunen door een bedrag over te maken op rekening NL55 RABO 0136583601 ten name van R. Snoeker of door verkoopbare spullen ter beschikking te stellen. Spullen aanbieden om te verkopen voor GSM, neem dan contact op met Ruud Snoeker op 06-11381949 of snoeker@ xs4all.nl of met Frits Horstmeier via 06-20469461 of e-mail fcahorstmeier@gmail.com.

EERDER:
Start actie GSM: Geef Steun aan Malawi