Bestuur van Zomerspektakel kijkt ‘alweer uit naar een nieuwe editie’

zomerspektakel 2020

Foto: Het Zomerspektakel op het terrein aan de Zegerplas. © Zomerspektakel aan het Meer

Het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn kijkt alweer uit naar de volgende editie. Het evenement in Alphen aan den Rijn zal opnieuw drie dagen plaatsvinden met een een afwisselend programma voor jong en oud. De volgende editie is op 5, 6 en 7 juni 2020 en vindt eveneens plaats op het terrein aan de Zegerplas.

Hoewel het nog maar een maand geleden is dat het jaarlijkse Zomerspektakel aan het Meer plaatsvond, laat de organisatie weten alweer uit te kijken naar de nieuwe editie. Net als vorig jaar zal het terrein aan de Zegerplas opnieuw het decor zijn voor dit ‘grootse evenement dat Alphen aan den Rijn weer op de kaart zet’.

Lees ook: Nieuwe variant op Jazz aan de Plazz: Jazz Festival

Het Alphense evenement zal opnieuw drie dagen plaatsvinden met een afwisselend programma voor jong en oud, gericht op muziek, spel en sport. Ook de – in dit jaar – geïntroduceerde Obstacle Run keert terug in de nieuwe editie. Het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer is erg blij met de inzet van de verschillende vrijwilligers en sponsoren: “We zijn blij dat we mede dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoren zoveel diversiteit aan alle bezoekers kunnen bieden. We zijn ook nog steeds enorm trots op de erepenning die we hebben mogen ontvangen uit handen van de burgemeester van Alphen aan den Rijn. Hierdoor realiseren we ons nog meer dat het Zomerspektakel aan het Meer een belangrijk onderdeel is geworden van en voor de Alphense gemeenschap en de regio. We gaan er gewoon weer een feestje van maken in 2020!”, aldus voorzitter Stanley de Looze.

De volgende editie vindt plaats op 5, 6, en 7 juni 2020.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?