Foto ter illustratie. ©Pixabay – RitaE

In De Serre van familie Nieuwenhuizen in Zevenhoven kun je woensdag 20 april aanschuiven voor een viergangen verrassingsmenu met producten uit de streek. De aanschuifmaaltijd is een uitgestelde activiteit van de ‘Verlichte Proeverijenroute Nieuwkoop-Alphen’ eind vorig jaar.

Steeds meer willen mensen weten waar hun eten vandaan komt. Wat is mooier dan dat dit dicht bij huis uit de streek mogelijk is? Marian Humme van Groene Hart Catering vertelt tussen de gangen door over de wondere wereld van de streekproducten die ze in het menu heeft verwerkt. Het is echter niet alleen eten wat de klok slaat, want familie Nieuwenhuizen vertelt ook over de tulpenteelt op haar bedrijf. Die tak is nog betrekkelijk nieuw hier. Als het weer meezit, bloeien de tulpen tegenover De Serre.

Reserveren

De smakelijke aanschuifmaaltijd in tulpische sferen begint tussen 18:00 en 19:30 uur. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via info@verlichteproeverijen.nl. Op www.verlichteproeverijen.nl is meer informatie te vinden.