Aanhouding man Nieuwveen na schoten in de lucht om hond uitlatende jongen

Foto ©Josh Walet

Op het Blokland werd gisteravond een 62-jarige man aangehouden nadat hij twee keer met een jachtgeweer zou hebben geschoten. Niemand raakte gewond.

EERDER:
Vuurwapenincident in Nieuwveen: Arrestatie man

Rond 17:00 uur kwam er een melding binnen dat er op het Blokland twee keer geschoten was. Een jongen liep tijdens het uitlaten van een hond in een weiland beland. Door de later aangehouden verdachte zou twee keer in de lucht geschoten zijn, mogelijk met de intentie om de jongen van zijn land te verjagen.

Vanwege de aanwezigheid en het gebruik van een vuurwapen kwam een arrestatieteam naar het Blokland en hield de bewoner aan. In de woning is een jachtgeweer aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte heeft een wapenvergunning. De recherche onderzoekt de zaak.

Bron: politie.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


2 reacties op “Aanhouding man Nieuwveen na schoten in de lucht om hond uitlatende jongen”

 1. Jullie berichten 2 x over deze arrestatie. Hiermee wordt degene die is aangehouden en een bekend persoon is op Blokland en omstreken gemaskerd afgevoerd. Maar vervolgens berichten jullie nergens meer hoe het verdere verloop van het onderzoek is gegaan. Klopt het wat de jongeman heeft beweerd of was het verhaal toch heel anders en heeft de gearresteerde man niets verkeerd gedaan. Iemand aan de schandpaal zetten is vrij makkelijk, maar om te zorgen dat iemand zijn naam weer wordt gezuiverd als is gebleken dat het verhaal heel anders is, is veel moeilijker, maar zou dan ook zeker gepubliceerd moeten worden.

  1. Beste Arthur,
   Bedankt voor je bericht.
   Wij zullen navraag doen bij de politie.
   Als zij kunnen en willen reageren, gaan wij dit zeker plaatsen.
   Met vriendelijke groet,
   De Nieuwkoper

Comments are closed.