Dit jaar zijn er maar liefst 54 bedrijven uit Nieuwkoop genomineerd voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2020. Inwoners en ondernemers konden tot 7 december vorig jaar een bedrijf uit de gemeente nomineren. De genomineerde bedrijven zullen een vragenlijst krijgen: aan de hand van de ingevulde vragenlijsten zal de jury een selectie maken van bedrijven die bezocht gaan worden. Het is inmiddels de tiende editie van de jaarlijkse verkiezing.

VON laat weten trots te zijn op het aantal aanmeldingen van bedrijven in Nieuwkoop: “Hieraan is goed gehoor gegeven want er zijn maar liefst 54 ondernemingen genomineerd en daar zijn we als organisatie trots op”. Vorig jaar werden er 53 bedrijven genomineerd voor de jaarlijkse Ondernemer van het Jaar verkiezing. Op de website van VON is de complete lijst van genomineerde bedrijven te bekijken.

Lees ook: Gemeente Nieuwkoop deelt interessante video omtrent 750 jaar Nieuwkoop

Er zal door de jury – naar aanleiding van de beoordeling van de ingevulde vragenlijsten – een selectie gemaakt worden van bedrijven die daadwerkelijk bezocht gaan worden. Uiteindelijk blijven er drie bedrijven over, die op 11 maart gepresenteerd worden tijdens – net als vorig jaar – een stamppottenavond bij Ipse de Bruggen in Nieuwveen.

“Heel ondernemend Nieuwkoop is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en te stemmen op een van de finalisten zodat de “ondernemer van het jaar” verkozen kan worden”, aldus VON op haar website.

Vorig jaar kwam Jumbo Nieuwkoop als beste uit de bus en droeg Bas Bobeldijk een jaar lang de titel Ondernemer van het Jaar. Jumbo Nieuwkoop nam het toen op tegen Riboton uit Woerdense Verlaat en Vedette Jachtbouw uit Ter Aar.