50+ tennissers strijden om strooplikkers

Het park is gerenoveerd en helemaal klaar voor haar gasten. ©Aangeleverd

Na een jaartje geen strijd om de befaamde strooplikkers gaan tennissers uit de regio dit jaar wel de strijd met elkaar aan in het Strooplikkertoernooi. Het open tennistoernooi wordt gespeeld van zaterdag 3 tot en met zondag 11 juli. Overdag, van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli, wordt een speciaal toernooi gespeeld voor 50+ tennissers.

Doordeweeks overdag komen de 50+ers in actie. Mensen die van het spelletje houden, maar vooral ook houden van de gezelligheid. “In verband met de coronamaatregelen vermoeden wij dat de opzet van het toernooi anders zal zijn dan andere jaren”, vertelt Kees Fransen van de organisatie. “De persconferentie van 22 juni zal duidelijk maken aan welke voorwaarden u als deelnemer en wij als organisatie moeten voldoen. Zo veilig en beschermd mogelijk natuurlijk.”

Zodra er meer duidelijk is over de regels en voorwaarden worden de inschrijvingen definitief. “Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! De poules worden ingedeeld aan de hand van de actuele ranking van de deelnemers. Wanneer u niet alle dagen beschikbaar bent, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.”

Klaar voor gasten

De commissies van het 50+ toernooi en het open toernooi zijn er klaar voor om spelers ( en wellicht ook toeschouwers) te ontvangen op het vernieuwde tenniscomplex in Langeraar.

www.tclangeraar.nl

MEER INFO:
Strooplikkertoernooi kan doorgaan dit jaar


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?