Ook dit jaar hebben de centrumwinkeliers Sint Nicolaas weer uitgenodigd om naar Ter Aar toe te komen . Dit jaar zal de aankomst van de  Sint-Nicolaas plaatsvinden  op zaterdag 19 november.

De Sint zal, vergezeld door een groot aantal Pieten, ‘s-middags om 14.00 uur bij IKC De Vaart aan de Westkanaalweg met de boot arriveren, alwaar hij verwelkomd zal worden door Burgemeester Robbert-Jan van Duijn, de ondernemersvereniging, en de muzikanten van  Dice Musica.
Vervolgens maakt de Sint een rondtoer onder muzikale begeleiding van Dice Musica.
De route is als volgt:
Beverlanderhof – Vosholstraat – Dr. Alb. Schw. Str. – Vierambachtsstraat – Vosholstraat ; Beverlanderhof Sprorthal IKC De Vaart Maar daarna is het nog niet afgelopen. De Sint en zijn Pieten zullen vervolgens de sporthal ingaan waar er voor de kinderen nog een geweldig spektakel zal plaatsvinden en na afloop krijgen ze ook nog iets lekkers mee naar huis. 

De centrum winkeliers hebben er ook dit jaar weer alles aan gedaan om er een geweldig intochtsfeest van te maken, mede door de fantastische samenwerking met scouting “Welverro”,  Dice Musica, en IKC De Vaart.

Als de belangstelling van de Ter Aarse inwoners ook dit jaar weer rijkelijk is, dan wordt het weer een groots feest in Ter Aar.