AFGELAST | Fan van Pink Floyd? Dan kan het slim zijn om 14 maart in je agenda te omcirkelen: op deze datum speelt The Endless Floyd Sound Pink Floyd nummers in Café inn’t Lely Veldt in Nieuwveen. Met name nummers van het legendarische album Dark Side Of The Moon worden gespeeld door de coverband.

Update, de organisator meldt aan De Nieuwkoper: “Helaas zijn we genoodzaakt om het optreden van de band af te zeggen. Wegens omstandigheden kan het dus niet doorgaan; we zijn druk bezig om een vervangende band voor deze avond in te passen. Info volgt op de website: www.cafeinntlelyveldt.nl en via de facebookpagina van het café!” 

Het is niet de eerste keer dat de band optreedt in het Nieuwveense café. De vorige keer bleek de komst een groot succes: “En dat doen ze echt heel goed! De vorige keer was het een groot succes en we verwachten veel echte liefhebbers van deze tijdloze muziek”, meldt Café inn’t Lely Veldt aan De Nieuwkoper.

Lees ook: De beste artiesten tijdens Tentfeest Aarlandenveen

De entree is 5 euro; dit is inclusief een consumptie. Het optreden vindt plaats op 14 maart om 21.00 uur bij Café inn’t Lely Veldt aan de Dorpsstraat 60 in Nieuwveen. De avond vindt plaats op een zogeheten “Ol’ Skool Saturday’: een zaterdag waarbij er live muziek gespeeld wordt, aanwezigen 5 euro betalen en genieten van een consumptie en hapjes die rondgebracht worden.