Foto: Ter Illustratie. © Couleur/Pixabay

Binnenkort is het tijd voor Tulip Festival Nieuwkoop. Tijdens het voorjaar zijn er elk weekend leuke activiteiten te doen: van het bezoeken van een molen van de Molenviergang tot een kijkje nemen in de tulpenvelden. Ook is het Poldermuseum en de toren op het Reghthuysplein voor enkele euro’s te bezoeken tijdens Tulip Festival Nieuwkoop.

Op de vrijdagen en zaterdagen van 12 april t/m 12 mei 2019 vindt het Tulip Festival in en rond Nieuwkoop plaats. Voor jong en oud zijn er veel verschillende interessante activiteiten die allen te maken hebben met Holland. Zo vertelt een molenaar over de werking van molens in een Molen bij de Molenviergang en kom je meer te weten over tulpen.

Lees ook: 14 april Dixieland Jubilee in De Hollandsche Leeuw

Op de website Ontdeknieuwkoop.nl is een compleet overzicht te vinden van alle activiteiten. De activiteiten vinden alle vrijdagen en zaterdagen plaats. Speciaal voor kinderen is er een kleurwedstrijd: zij kunnen kleurplaten inkleuren en deze inleveren op de verschillende locaties tijdens het Tulip Festival in en rond Nieuwkoop.