Zonnig fietstochtje voor Groene Hart Fietsgroep

De Groene Hart Fietsgroep van Stichting !Triggr heeft vandaag een heerlijk zonnig rondje gefietst bij De Meije en de Nieuwkoopse Plassen. Met een tussenstop bij De Blauwe Meije. “Blij en goed dat het kan”, zegt de organisator.

De Groene Hart Fietsgroep fietst elke derde vrijdag van de maand. De maandelijkse gezellige en sportieve fietstocht start om 10:00 uur vanaf het Triggr-gebouw aan de Middelweg in Ter Aar. Twee begeleiders zetten de routes uit en fietsen mee. De fietsroute voert de deelnemers door het Groene Hart met onderweg een tussenstop bij een uitbater in de regio. Rond 13:00 uur is de fietsgroep terug in Ter Aar.

De fietstochten zijn geschikt voor fietsers op gewone fietsen (liefst met versnellingen) én voor de elektrische fietser. In principe fietst de groep het hele jaar door. Mocht een fietstocht door slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt altijd geprobeerd deze de week erna in te halen.

De eerstvolgende fietstocht is op 21 mei. Meedoen? Kijk voor info en aanmelden op deze pagina.

www.triggr.nu


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?