Zien: Eerste foto’s van compleet vernieuwde bar Happy Duck 2.0

verbouwing café the happy duck 2.0

Beeld: Beelden van de nieuwe bar, die een flink stuk groter is © Happy Duck 2.0

Café  The Happy Duck 2.0 heeft haar bar compleet vernieuwd. Het Nieuwkoopse café op het Reghthuysplein heeft de bar flink vergroot. Ook is de inrichting achter de bar aangepast, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. 

Op foto’s die we bij op de redactie eerder voor ogen kregen, was te zien dat de complete bar verwijderd was. Er werd plaatsgemaakt voor een nieuwere, grotere bar: “De bar was na vele jaren gebruik door mij en mijn voorgangers toe aan renovatie. Hij wordt iets groter en er komt een DJ Booth”, meldt het café aan De Nieuwkoper.

Café The Happy Duck 2.0 vond het handiger om nu te verbouwen dan straks weer twee weken dicht te moeten zijn voor deze werkzaamheden: “Wanneer we open kunnen is de grote vraag maar we kunnen beter nu verbouwen dan straks weer 2 weken dicht voor verbouwing”.

Tekst gaat door onder de foto.

lege bar cafe the happy duck 2.0
De hele bar werd verwijderd © Café The Happy Duck 2.0.

Efficiënter
Niet alleen is de bar een stuk groter gemaakt én is deze strakjes voorzien van een DJ booth: ook de inrichting achter de bar is aangepakt. “De inrichting achter de bar wordt ook anders zodat we effiecienter kunnen werken”, aldus Café The Happy Duck 2.0.

Oude instrumenten
Het Nieuwkoopse café laat weten op zoek te zijn naar oude instrumenten om de vernieuwde inrichting af te maken. De instrumenten hoeven niet meer te kunnen werken; ze worden puur gebruikt ter decoratie. Mensen die nog een ongebruikt en oud instrument in huis hebben liggen, kunnen een berichtje sturen via de Facebookpagina van The Happy Duck 2.0.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?