Workshop ‘Katten Krabwandhanger’ bij Intratuin Ter Aar

workshop katten krabwandhanger maken intratuin

Foto: Ter illustratie, Pixabay

Bij Intratuin Ter Aar wordt op zaterdag 21 september de workshop ‘Katten Krabwandhanger’ gegeven. Tijdens de workshop maken deelnemers een speciale wandhanger voor katten, waar zij aan kunnen krabben en hun territorium kunnen afbakenen. De workshop is alleen geschikt voor volwassenen: kosten bedragen € 15,- per persoon.

De Katten Krabwandhanger wordt gemaakt van sisaltouw: touw waar katten hun nagels gezond mee kunnen houden. De wandhanger heeft een afmeting van 30×40 centimeter. “Macramé wandhangers zijn dé trend van nu! Tijdens deze workshop maak je een hele speciale wandhanger; namelijk eentje waar de kat z’n nagels wél in mag zetten“, aldus Intratuin.

Lees ook: Extra koopavond bij Intratuin: ‘20% korting op bijna alles’

De workshop Katten Krabwandhanger wordt gegeven in de speciale workshopruimte in Intratuin Ter Aar op zaterdag 21 september om 11.00 en om 14.00 uur. Er kan gewerkt worden in groepsverband met andere deelnemers. De kosten voor een deelname aan deze webshop bedragen € 15,- per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. Om te deel te nemen dient men zich in te schrijven op de website van Intratuin. De workshop gaat alleen door als er minimaal 8 aanmeldingen zijn, waarbij geldt: vol=vol.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?