Winterexpositie ‘Binnenste Buiten’ in ’t Reghthuys vanaf nu te bewonderen

expositie binnenste buiten reghthuysplein

Foto: Kunstwerk van Kunstkring Nieuwkoop. © Kunstkring Nieuwkoop

Opnieuw houdt Kunstkring Nieuwkoop haar jaarlijkse winterexpositie in ’t Reghthuys aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Dit jaar is het thema ‘Binnenste Buiten’, waarbij leden van de Kunstkring zich binnenste buiten keren om een twee- of driedemensionaal of reliëf kunstwerk te maken. De winterexpositie is afgelopen zaterdag geopend door Gerard Bes en is tot en met 29 december te bewonderen.

De kunstwerken die gemaakt worden zijn de moeite waard om te bewonderen: . “Dat waard zijn heeft de Kunstkring reeds bewezen, zowel in de vorige winterexposities, Torenschudders Kunstmarkt, Kunstroute Nieuwkoop, de Water- vriend en vijand expositie bij galerie Rijlaarsdam en andere kunstroutes en exposities”, meldt de Kunstkring aan De Nieuwkoper.

Lees ook: Ringsloot volgend jaar vol met kunst vanwege 750 jaar Nieuwkoop

Kunstkring Nieuwkoop heeft een scala aan beeldende technieken in huis. Van beeldhouwen tot paintbrush. Winterexpositie Binnenste Buiten is tot en met 29 december te bezoeken. Op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op overige dagen van 13.00 tot 17.00, met uitzondering van kerstdagen: dan is ’t Reghthuys gesloten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?