Sinds zondag 6 maart is het pand van stichting !Triggr in Ter Aar weer rijkelijk gevuld met prachtige kunst. Het zijn deze keer Ger Bonninga, Tessa Engelberts, Carla Bosman en Anka Omtzigt die hun kunst hebben opgehangen en neergezet.

Ger Bonninga maakt mooi werk van hout en karton (zie foto hier rechts), tegenwoordig zelfs lampen. Carla Bosman maakt al jaren abstracte kunst en Tessa Engelberts maakt mooie 1-lijnstekeningen plus werk met Oost-Indische inkt. Anka Omtzigt exposeert haar diverse keramiek werk. 

Je kunt de kunst tijdens vele momenten in de week bekijken. Het Triggr-gebouw aan de Middelweg in Ter Aar is namelijk vaak geopend voor lessen, cursussen en workshops. Maar het beste is om even een afspraak te maken via info@triggr.nu of 06-23071268.

Kennismaken

Er is ook de kans om de expositie te bekijken als de vier kunstenaars aanwezig zijn. Dit kan zondag 27 maart van 15:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis.Je aanmelden kan via deze link.

www.triggr.nu


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).