Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) verzorgt woensdag 16 juni het webinar ‘Hoe vertellen we het de kinderen’ voor ouders die gaan scheiden, en professionals.

Als je gaat scheiden, komt er een moment dat je het aan de kind(eren) moet vertellen. Veel ouders zien hier tegenop. Het is ook een ingewikkeld gesprek. Want hoe vertel je het de kinderen? Wat is het beste moment? Welke vragen zullen de kinderen hebben?

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op deze vragen. Je krijgt handvatten om het gesprek samen voor te bereiden en je krijgt inzicht in welke vragen jouw kinderen kunnen hebben. Ook is er aandacht voor de periode na het gesprek met je kind(eren). Kortom, alles komt aan bod waardoor jullie op een goede manier aan de kinderen kunnen vertellen dat jullie gaan scheiden.

Aanmelden

Dit webinar wordt verzorgd door scheidingsspecialist en mediator Roosmarijn Groenendijk en pedagogisch adviseur van het Centrum voor Jeugd en Gezin, Lianne Jongsma. Aanmelden voor het gratis webinar, dat is van 20:00 tot 21:30 uur, kan via www.cjgcursus.nl.