Vroeg je bed uit voor korting op schoenen bij RH Sport

rh sport vroege vogelkorting

Draai jij je bij het horen van de wekker liever nog even om? Dat kun je zaterdag beter niet doen: bij RH Sport in Bodegraven is er namelijk een vroege vogelkorting. Op zaterdag 27 juni van 7.00 tot 10.00 uur ’s ochtends genieten klanten van verschillende soorten korting, oplopend tot 20%. Opvallend is dat de korting op het gehele assortiment geldig is.

“Vroege vogels opgelet! Aanstaande zaterdag zijn wij extra vroeg open met een leuke korting op alles! Dus zet je wekker maar en profiteer hiervan”, meldt de Bodegraafse sportwinkel op social media. 

De korting begint van 7.00 tot 8.00 uur ’s ochtends: klanten kunnen dan met 20 % korting het meest besparen. Het uur erna, van 8.00 tot 9.00 uur, is er sprake van 15% korting op het hele assortiment. Het laatste uurtje, van 9.00 tot 10.00, is er nog sprake van 10% korting op alles.

ZIE OOK

Sale bij Van Keeken: tot 70% korting op schoenen

RH Sport in de Kerkstraat in Bodegraven openende vorig jaar februari haar deuren. De Nieuwkoper besteedde hier destijds aandacht aan, omdat Nieuwkoopse ondernemer Roy Heuzen aan het roer staat van het bedrijf.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?