Nieuwe Vomar in Ter Aar opent op 2 november haar deuren

vomar ter aar openings

Foto: Abri van de opening van de Vomar in een bushokje. © B. Tigchelaar

De nieuwe Vomar in Ter Aar opent op zaterdag 2 november officieel haar deuren. Op verschillende abri’s in bushokjes wordt dit gecommuniceerd. Tijdens de opening zal zanger en presentator Marco de Hollander uit Ter Aar optreden.

“Dat wordt binnenlopen, de lage prijzen kampioen opent in Ter Aar”, is te lezen op posters in bushokjes in de omgeving. Zanger en presentator Marco de Hollander uit Ter Aar zal vanaf 14.00 uur optreden, is te lezen op zijn Facebookpagina: “De Vomar komt naar Ter Aar! Op zaterdag 02 november gaat hij open en hoe gaaf is het dat ik bij hun openingsfeest mag komen optreden. Om 14.00 uur is het partytime en kun je gratis mee genieten. Zet je de data alvast in je agenda?“, aldus de Hollander

Lees ook: Nieuwe plannen voor de Kerkweg door komst Vomar

Eerder deze maand zijn er al aanpassingen gedaan aan de aangrenzende Kerkweg Ter Aar. Zo zijn complete kruisingen en zebrapaden in een opvallend gele kleur geschilderd. Er was veel te doen om de komst van de Vomar achter de Intratuin in Ter Aar. De gemeenteraad van Nieuwkoop zag uiteindelijk definitief af van het bestemmingsplan wat de bouwplannen had moeten voorkomen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?