Volop kerstworkshops bij Intratuin Ter Aar

kerstworkshops intratuin ter aar

Foto: Ter illustratie, Pixabay

Bij Intratuin Ter Aar worden er de komende weken verschillende kerstworkshops georganiseerd. Van het kuntselen van een kerstaftelkalender voor kinderen tot het maken een XL kerstkrans. Gegadigden dienen van te voren te reserveren om deel te kunnen nemen aan de workshops bij het tuincentrum in Ter Aar

Op 21 november staan er maar liefst drie verschillende workshops gepland: een workshop voor een hangende kerstboom, een groene kerstkrans met licht én een kerstdecoratie van ‘groen en katoen’. Op 23 november kan er een workshop bijgewoond worden voor het maken van een XL krans, een extra grote kerstkrans met een doorsnede van 60 centimeter. Enkele dagen later is er een workshop voor kinderen: zij kunnen op 27 november een Sintschoorsteentje in elkaar kuntselen.

Lees ook: Speciale vuurwerkshow voor kinderen op het Reghthuysplein tijdens Oudjaarsdag

Ook de in maand december kunnen er verschillende workshops bijgewoond worden. Op 14 december vindt er een workshop voor een groen kerststukje met een ’touch of green’ plaats. Later in de maand, op 18 december, kunnen kinderen een eigen aftelkalender voor kerst maken. Op de website van Intratuin Ter Aar kan er voor de verschillende workshops ingeschreven worden.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?