Volleyballers Scarabee zoeken trainers

Het heren 1 team van Scarabee. ©Volleybalscarabee.nl

Volleybalvereniging Scarabee uit Ter Aar zoekt trainers voor het dames 2 team (derde klasse), het heren 3 team (vierde klasse) en het heren 1 team (eerste klasse). Trainers die naast volleybal van gezelligheid houden.

Volleybalvereniging Scarabee heeft haar vaste trainingsavond op dinsdag. Competitie wordt voor het grootste deel van het seizoen op de vrijdagavond gespeeld, met soms een wedstrijd op donderdagavond en zaterdag. De technische commissie (TC) van Scarabee zoekt trainers met (enige) kennis van volleybal en het liefst een VT2- diploma. Coachen tijdens competitiewedstrijden is meegenomen, maar is zeker niet verplicht.

Remco Cats van de TC: “Wij bieden een vrijwilligersfunctie bij de gezelligste volleybalvereniging van de omgeving. Als trainer krijg je een passende vergoeding voor het verzorgen van trainingen. Daarbij krijg je heel veel waardering en nodigen wij je uit voor het jaarlijkse vrijwilligersuitje. Ook de teams zelf organiseren een afsluitingsavondje waarbij de trainer van harte welkom is.”

Interesse of zou je graag meer informatie ontvangen over deze vacatures? Neem contact op met Remco Cats via 06-23818329 of mail naar tc@volleybalscarabee.nl.

www.volleybalscarabee.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?