Foto: Video still. © Jumbo Nieuwkoop, Facebook

Klanten van Jumbo Nieuwkoop zijn vanmiddag verrast door een flashmob door vocaal vrouwenensemble L’amuse. Het koor is al zingend te zien in de Nieuwkoopse supermarkt, waarbij scanners tijdelijk dienen als microfoon. L’amuse treedt op in de supermarkt, om daarmee in aanmerking te komen voor een extra sponsorbedrag tijdens de jaarlijkse Jumbo Nieuwkoop Sponsoractie.

It’s raining men, hallelujah it’s raining men, amen“, galmt het door Jumbo Nieuwkoop als de dames van vocaal vrouwenensemble L’amuse opeens beginnen te zingen. Er is sprake van een flashmob: een groep mensen die op een openbare plek samenkomt om opeens iets bijzonders te doen. In een video die Jumbo Nieuwkoop deelt op social media is een vrolijk optreden te zien bij de versafdeling, waarbij de dames – met paraplu – het bekende nummer van The Weather Girls zingen.

Lees ook: Zaterdag promoten drie verenigingen hun club bij Jumbo Nieuwkoop

Het optreden was eerder deze week al aangekondigd. Bedrijven, scholen en verenigingen die meedoen aan de jaarlijkse Jumbo Nieuwkoop Sponsoractie kunnen extra geld ophalen door een leuke activiteit in of rondom de supermarkt te organiseren: Jumbo Nieuwkoop heeft hiervoor € 2.500 gereserveerd vanwege het 5-jarige bestaan van de sponsoractie.

Later vandaag zal Nieuwkoopse basketbalvereniging Novo Stars meehelpen om boodschappen in te laden in de auto en verzorgt muziekvereniging Eensgezind een afsluitend optreden.

Video: © Jumbo  Nieuwkoop, Facebookpagina