Botanicly E-services and Fulfillment in Ter Aar zoekt per direct order pickers/inpakkers planten voor de webshop.

Wat zoeken wij?
Weet je van aanpakken, ben je flexibel, ga je zorgvuldig te werk en houd je van groen? Bij Botanicly E-services & Fulfillment zijn we per direct op zoek naar collega’s (m/v) die een paar ochtenden per week onze planten ‘ready to go’ maken in ons fulfillment centre in Ter Aar. Je verwerkt orders en verpakt deze voor verzending naar klanten in heel Europa.  

Over Botanicly E-services and Fulfillment
Ons doel is om mooie kamerplanten in elke woonkamer te brengen. Wij (en wetenschappers) zijn ervan overtuigd dat planten ons leven verrijken en bieden daarom een bijzonder grote keuze aan planten. Ons doel is om de nieuwste plantentrends aan te bieden, maar ook klassieke exemplaren.
Onze planten worden altijd rechtstreeks van de kweker verzonden, zodat ze gezond en vers bij de klant aankomen. Geen lange reizen en de plant wordt direct aan de deur geleverd.

Wat bieden wij jou?
Een flexibele job (een of meerdere ochtenden per week) waarvoor geen ervaring vereist is. Je zult  licht fysiek werk verrichten, zoals het inpakken van planten, planten tillen en dozen vouwen. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen via de mail, finance@botanicly-for-business.com en telefonisch, 06-34451564.