!Triggr: Stoelyogalessen wegens succes uitgebreid

stoelyoga 2

Foto: Yoga oefening op een stoel. © Stichting !Triggr

Eind 2018 werden voor het eerst de stoelyogalessen geïntroduceerd bij stichting !Triggr in Ter Aar. Wegens groot succes worden de lessen dit jaar opnieuw gegeven en uitgebreid. Vanaf 9 september kunnen gegadigden meedoen met stoelyoga. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Yoga op een matje of op de grond? Nee: op een stoel. Stichting !Triggr startte vorig jaar met het introduceren van stoelyoga. Door de grote opkomst heeft de stichting uit Ter Aar besloten om de stoelyogalessen voort te zetten in het komende jaar en deze uit te breiden naar twee dagen in de week. De lessen worden verzorgd door Anneke Oudshoorn.

Lees ook: Opnieuw schilderlessen bij Stichting !Triggr in Ter Aar

Stoelyoga is voor verschillende doelgroepen een goede vorm van beweging: voor onder andere ouderen, mensen die slecht ter been zijn of die kampen met een fysieke beperking kan deze vorm van beweging gewichten en spieren losmaken. Volgens !Triggr maakt het niet uit op wat voor soort stoel je de oefeningen doet: “Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit“, aldus !Triggr bij op hun website.

De lessen worden gegeven vanaf 9 september op maandagavond om 19.30 uur en op donderdagochtend om 10.30 uur.  Geïnteresseerden kunnen een plekje reserveren via de website.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?