Stichting !Triggr uit Ter Aar maakt haar programma voor de jeugd en de jongvolwassenen voor de maand maart bekend.

Maandag 1 maart start Teken- en schilderles door Mariet du Maine. Het vervolg op de teken- en schilderlessen voor de jeugd die in maart 2020 gestart zijn. In de lessen is er aandacht voor schaduwen, perspectief, kleurenleer en materiaalgebruik. Aangepast aan leeftijd en vaardigheden. De lessen zijn buiten van 16:00 tot 17:30 uur.

Op woensdagen en vrijdagen geeft Rob de Best pianoles, vooralsnog online. Zodra het mogelijk is, kunnen de leerlingen binnen achter twee piano’s plaatsnemen. De lessen worden gegeven tussen 14:00 en 22:00 uur en worden afgestemd op het niveau van de leerlingen.

De donderdagen wordt gitaarles gegeven, ook online zolang dit nodig is. In de Triggr-ruimte is een mooie ruimte voor het geval de lessen weer binnen gegeven kunnen worden.

Judo en Jiu Jitsu

Vanaf 5 maart starten Judo- en Jiu Jitsu lessen. Voor maart zijn deze lessen verplaatst naar de kunstgrasvelden van voetbalclub TAVV in Ter Aar. Bij versoepeling van de coronaregels worden de judomatten in het Triggr-gebouw neergelegd. Stichting Budosporten verzorgt de lessen. Bij judo zijn de deelnemers ingedeeld naar leeftijd en graad. Jiu Jitsu is voor volwassenen.

Voor jongvolwassenen is er zondag 21 maart van 14:00 tot 15:30 uur een Stiltewandeling, onder deskundige coaching. De wandeling is gratis en start bij Stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar. 

Tot slot kunnen jongvolwassenen zaterdag 27 maart van 13:00 tot 16:30 uur meedoen aan een Workshop Beeldend Schrijven, verzorgd door Alice Bakker van Alice in Woordenland en auteur van boeken voor jongvolwassenen. Indien nodig, is ook deze workshop online.

www.triggr.nu