Toneeluitvoering De Plankenridders 17 en 24 november

de plankenridders

Toneelvereniging De Plankenridders voert op 17 en 24 november in het Dorpshuis van Aarlanderveen een “geestige”, avondvullende komedie “Een verhuizing en andere ongemakken” op, geschreven door Carl Slotboom. Ook zal deze komedie op 19 januari 2019 in het Theater Kaleidoskoop te Nieuwkoop te zien zijn.

Het echtpaar Koenen heeft net een leegstaand herenhuis gekocht. Volgens geruchten heeft de vorige bewoner zijn vrouw vermoord en sindsdien gebeuren er vreemde, onverklaarbare dingen in het huis. Een simpele verhuizing verandert ineens in een totale chaos, mede veroorzaakt door een bemoeizuchtige buurvrouw, “behulpzame” familieleden, de verhuizers, de secretaresse en een monteur. Een seance, onder leiding van het medium Mathilde Hoekstra, moet uitkomst bieden en of dat gaat lukken?

Al met al voldoende ingrediënten voor een avondje lachen. De voorstelling begint om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur). Entree is € 7,00. Aansluitend is er de verloting en kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?