In de komende weken zullen 18 winkeliers van Winkelcentrum Ter Aar weer het Ter Aardigheidjes prijzenfestijn gaan houden.

In deze periode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers, welke herkenbaar zijn aan de prijzenfestijnposter aan de deur, bij ieder bezoek met een minimale besteding van € 10,00 een kanskaart. Op deze kanskaart schrijft u naam, adres, woonplaats en tel.nr. Vervolgens doet u uw kanskaart(en) in de daarvoor bestemde inlever bus die bij ieder winkelier aanwezig is. 

Gedurende de actie zijn er 5 trekkingen met vele prijzen die door de winkeliers ter beschikking zijn gesteld. Daarbij worden aan het einde van de actie uit alle ingeleverde kaartjes 10 hoofdprijzen getrokken. 4 x  waardebonnen van elk € 50,00, en 6 x waardebonnen  van elk € 100,00, welke te besteden zijn bij de deelnemende winkels. 
De trekkingen zijn op de dinsdagen 22 + 29 november en 6 + 13 + 20  december. 
De actie start op maandag 14 november en de laatste kanskaarten zullen op zaterdag 17 december worden uitgereikt.

De kanskaarten kunnen tot en met maandag 19 december worden ingeleverd.
De prijswinnaars ontvangen bericht van de winkelier waar hij of zij de prijs van gewonnen heeft. Ook worden zij via de facebookpagina van het winkelcentrum bekend gemaakt. https://www.facebook.com/lindenplein