Tafeltennisvereniging Nieuwkoop bestond gisteren 60 jaar. Helaas zonder feestje, maar zodra het weer mag, zijn de leden zeker in Boerderij De Zon aan de Elleboogvaart te vinden.
 
“Tien jaar geleden bouwden we een feestje bij één van de oprichters, Cor Kasteleijns. ‘Thuis’ in verzorgingstehuis Aar en Amstel, vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap”, schrijft de vereniging op haar website. “En in 2019 mochten we weer twee leden feliciteren met hun 50-jarig jubileum. Binnenkort is wederom iemand 50 jaar TTVN-lid.”
 

Verder vertelt de club met enige trots dat een paar voormalige jeugdleden opnieuw lid zijn geworden. “Naast extra competitiespelers heeft ons dat een nieuwe voorzitter én penningmeester opgeleverd, waar we als club heel blij mee zijn.”


TTVN

Tafeltennisvereniging Nieuwkoop is een kleine club met 25 tot dertig leden. Voor wie recreatief een balletje wil slaan of serieus competitie wil spelen, dat kan bij de club.

De recreantenavond is normaliter op dinsdag vanaf 20:30 uur en is een trefpunt voor alle leden. Om een balletje te slaan, serieus te trainen, of gewoon wat bij te praten aan de bar. Ook op donderdagavond kunnen leden vrij komen spelen en trainen. Open huis is het op woensdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Een vast groepje van ervaren leden beheert deze ochtend, de koffie is gratis en iedereen is welkom.

©Pixabay – Brett Hondow

TTVN heeft competitieteams voor beginners en gevorderden. Naast de competitie worden er regelmatig toernooien georganiseerd waar alle niveaus samen aan kunnen meedoen.

www.ttvn-nieuwkoop.nl


“Feestje”
TTVN wacht net als vele andere verenigingen op het moment dat de versoepelingen van de coronamaatregelen het toelaten dat de zaal weer open kan. “Dat zal voor veel leden een ‘feestje’ op zich zijn”, weet TTVN.