Strijd om klanten van Dirk Ter Aar tijdens verbouwing: ook Vomar adverteert

strijd om dirk ter aar klanten verbouwing

De strijd om de klanten van Dirk Ter Aar, ten tijden van de verbouwing van het filiaal aan de Essenlaan in Ter Aar, lijkt losgebarsten. Supermarkten in Nieuwkoop proberen klanten van Dirk Ter Aar voor zich te winnen, ten tijden van de verbouwing van het Ter Aarse filiaal. Eerder meldde deze site dat Jumbo Nieuwkoop, in dezelfde lokale krant als de verbouwingsaankondiging van Dirk, een advertentie plaatste: op vertoon van de rode Dirk tas krijgen klanten van Jumbo Nieuwkoop bij besteding van € 25,- een appeltaartje. Ook Vomar lijkt haar pijlen nu te richten op de klanten van de Ter Aarse supermarkt met een advertentie op social media.

“Tijdens de verbouwing van Dirk kun je nóg voordeliger kennismaken met onze gloednieuwe winkel in Ter Aar. Met het waardebonboekje profiteer je namelijk vijf weken lang van spectaculaire kortingen op onze unieke versproducten en topkwaliteit en ontvang je iedere week één product zelfs helemaal gratis”, meldt Vomar Ter Aar in haar advertentie.

Lees ook: Jumbo Nieuwkoop springt in op verbouwing Dirk Ter Aar met gratis appeltaart

Vanaf zaterdag 11 januari om 15.00 uur zal Dirk Ter Aar de werkzaamheden starten en zal de winkel in zo’n twee weken tijd verbouwd worden. Op zondag 26 januari om 09.00 uur opent de compleet nieuwe winkel aan de Esselaan in Ter Aar haar deuren weer.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?