Foto: Ter illustratie, Pixabay

Met Pasen lekker thuis genieten van een heerlijke brunch? Het is mogelijk dankzij Strand Zomer: de Nieuwkoopse strandtent bezorgt met Pasen de brunch gewoon thuis. De brunch kan geüpgraded worden met een flesje prosecco of met een mooi paasboeket van Rijlaarsdam. 

De brunch kost € 17,50 per persoon en bestaat onder andere uit luxe broodjes, verschillende salades, carpaccio, gekookte eieren, paasstol en jus d’orange. Op het gebied van beleg geniet je van kaas, ham, grillworst, jam en hagelslag. 

Speciaal voor de allerkleinsten komt de strandtent met een speciale mini-brunch: voor € 7,50 genieten kleintjes van een croissant, jam, fruitsalade, een brownie en een gekookt eitje. De brunch kan uitgebreid worden met een flesje prosecco voor € 14,50 en/of met een mooi paasboeket van bloemenschuur Rijlaarsdam voor € 5,-.

ZIE OOK:

Jumbo introduceert ‘Heel Holland Helpt Boekt’

De brunch kan op 12 en 13 april bezorgd worden in de hele gemeente Nieuwkoop, de Meije en Zegveld. Er kan gereserveerd worden tot 9 april, waarbij geldt ‘op is op’. Reserveren kan via info@strandzomer.nl of via 0172-601996. De strandtent vraagt niet het adres vergeten te vermelden, evenals de gewenste bezorgtijd.