Foto: Ter illustratie, © Pixabay

Komend weekend genieten van borrelhapjes? Dan kun je nu bij Strand Zomer je hart ophalen: de Nieuwkoopse strandtent introduceert een borrelbox. De box is gevuld met allerlei borrelhapjes en kan aangevuld worden met een flesje wijn en speciaal bier. De borrelbox wordt thuisbezorgd, maar kan ook met de boot bij de steiger van de Nieuwkoopse strandtent afgehaald worden.

De borrelbox is gevuld met gedroogde vleeswaren, brood met diverse dipjes, olijven, mozzarella tomaat spiesjes, wraps met zalm en carpaccio en diverse kaasjes. De box kan vanaf twee personen besteld worden voor € 12,50 per persoon. Een lekker wijntje erbij? Dat kan: voor € 15,- wordt de box aangevuld met een flesje wijn. Voor € 3,50 kan er ook nog gekozen worden voor een speciaalbiertje.

ZIE OOK:

Sportcentrum Nieuwkoop opent webshop met merchandise

De borrelbox kan op zaterdag en zondag bezorgd worden tussen 15.00 en 17.00 uur.  Op de boot genieten van al dat lekkers? Dan kan de box ook afgehaald worden bij de steiger. De borrelbox reserveren kan tot vrijdag 15.00 uur via 0172-601996 of via info@strandzomer.nl. Bekijk meer informatie op de Facebookpagina van Strand Zomer.