Stichting !Triggr organiseert speelgoed ruilmarkt ‘Recycle Sint’

speelgoed ruilmarkt recycle sint triggr

Foto: Tijdens Recycle Sint kan er met behulp van waardebonnen nieuw speelgoed gekocht worden. © Stichting !Triggr

Op 17 november organiseert stichting !Triggr in Ter Aar ‘Recycle Sint’, een speelgoed ruilmarkt. Onder het motto ‘ruilen is het nieuwe kopen’ kan er met behulp van waardebonnen speelgoed geruild worden. Het ingeleverde speelgoed wordt beoordeeld op waarde, waarna er waardebonnen uitgekeerd worden. Deze waardebonnen kunnen vervolgens gebruikt worden om nieuw speelgoed te scoren.

Waarom zou je elk jaar alles nieuw kopen als je ook het moois waar bij jullie thuis niet meer naar omgekeken wordt, kunt ruilen? Zo vieren we samen een duurzaam Sinterklaasfeest“, meldt Stichting !Triggr. Het brengen van speelgoed, ophalen van waardebonnen én de Sint Recycle speelgoed ruilmarkt vinden plaats bij Stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Het speelgoed kan gebracht worden in shopperbag – voorzien van naam en telefoonnummer – op woensdag 13 november van 17.00 tot 19.00 uur.

Lees ook: Organisatie Sintocht Nieuwkoop is op zoek naar ‘sterke vaders en moeders’

Het ingeleverde speelgoed wordt vervolgens uitgezocht en ingedeeld naar waarde. Vrijdagochtend 15 november van 10.00 tot 10.30 uur en zondag 17 november van 14.00 tot 15.00 uur kunnen de waardebonnen opgehaald worden. Het uitzoeken van speelgoed is later die dag van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en onder het genot van ‘gezellige sinterklaasmuziek’ kan er met de waardebonnen nieuw speelgoed gekocht worden.

Let op: niet al het speelgoed kan ingeleverd worden, laat de organisatie weten. Zo mogen knuffels niet ingeleverd worden en dient het speelgoed wel schoon, compleet en volledig heel te zijn. Het speelgoed wat na de Sint Recycle markt overblijft wordt door de stichting geschonken aan een goed doel. Enkel speelgoed doneren mag ook, met een maximum van 3 stuks.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?