Foto: Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. ©Pixabay/MarjonBesteman

Op 14 februari organiseert Stichting GoedeDoelenDag een Keez-toernooi. Het toernooi wordt gehouden in ‘t Turfschip (Bistro De Eerste Aanleg) aan het Zuideinde. Er wordt gespeeld in teams van twee personen, de kosten bedragen € 7.50 per persoon. De inloop is om 19.00 uur, aanvang is om 19.30 uur. 

Mens Erger Je Niet en het kaartspel pesten gecombineerd, zo zou je Keezen het beste kunnen omschrijven. “Keezen heeft een hoog ‘pestgehalte’ en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol”, meldt Stichting GoedeDoelenDag aan De Nieuwkoper.

Lees ook: Loekie Rijlaarsdam vertelt binnenkort over betekenis van Haagse school voor Nieuwkoop

Het toernooi wordt gespeeld met teams van twee personen. Per persoon bedragen de kosten € 7,50, dit is inclusief een hapje en drankje. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan Zorgboerderij De Paradijsvogelbloem in Ter Aar, een kleinschalige zorgboerderij voor jongeren met een beperking.

Inschrijven kan door een bericht te sturen naar goededoelendagnieuwkoop@gmail.com of door telefonisch contact op te nemen via 06-25165800.