Start werkzaamheden aanleg rotonde Ter Aar

De zandzakken blijven nog maar even liggen op de plek waar binnenkort een rotonde verrijst. ©Anke Steffers

Al een aantal maanden ligt er een laag zand/grond op de kruising Aardamseweg / Westkanaalweg in Ter Aar. In de week van 1 februari start aannemer Loonbedrijf J.M. van Vliet met het weggraven van deze voorbelasting. Op deze plek wordt een rotonde aangelegd.

Ook starten de voorbereidingen voor werkzaamheden aan kabels en leidingen. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg niet afgesloten. Wel is er enige hinder. Verkeer kan om en om langs de afzetting rijden, verkeersregelaars geven aanwijzingen. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

Het project is op de voet te volgen via de BouwApp. Hier worden updates geplaatst. Op datum en per stap. De BouwApp is zeer gebruikersvriendelijk en gratis te downloaden in de Playstore of Appstore. Zoek daar het project Rotonde Ter Aar en voeg het project vervolgens met het geeloranje rondje met het sterretje toe aan de favorieten.

Klik op de afbeelding hiernaast om te zien hoe het project in de BouwApp eruitziet of ga direct naar het project via deze link.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?