Basisschool De Vaart in Ter Aar krijgt steeds meer vorm. ©Anke Steffers

De bouw van Integraal KindCentrum De Vaart in Ter Aar is in volle gang. Er gaat zelfs al gestart worden met de aanleg van de buitenruimte rondom het IKC. 
 

De buitenruimte beslaat het gebied direct rond het IKC met sporthal tot aan het Argonnepark, delen van de Vosholstraat en de Westkanaalweg. Doel is het IKC/Sporthal-gebied op een mooie manier met het Argonnepark en de omliggende woonwijken te verbinden. Dat vraagt om veel verschillende soorten werkzaamheden. De bouwers leggen parkeerplaatsen, wegen en fietspaden aan. Ook pakken zij het groen aan, er komt een nieuwe speelplek en er wordt grondwerk verricht. 

Het definitieve ontwerp van de buitenruimte van IKC De Vaart. ©Nieuwkoop.nl

Landschapsarchitect Felixx heeft het inrichtingsplan voor de buitenruimte gemaakt. Aannemersbedrijf A. van Ooijen & Zn. B.V. voert de werkzaamheden uit en start hiermee komende week. Het werk is in fasen opgesplitst, steeds wordt een deel aangepakt. In maart start de aannemer in de groenstrook ter hoogte van Vosholstraat 2 t/m 26 met grondwerk voor het fietspad.

Fotoreportage project

Wil je wel eens iets dichterbij kijken hoe het IKC in Ter Aar zich ontwikkelt, de aannemer maakt heel veel foto’s en plaatst deze op haar website, te bezoeken via deze link.

Meer info over IKC De Vaart op de gemeentelijke website.